Νοιαζόμαστε για την ανθρώπινη εμπειρία.

Η αποτελεσματική σχεδίαση έχει μια βαθιά επιρροή στον κόσμο και την χρησιμοποιούμε

για να προστατεύσει το φυσικό μας περιβάλλον και να εμπλουτίσει τη ζωή μας.


Origami | Interior Architect Group | 2013

- η προσέγγιση μας -

Το origami design lab,είναι αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα τα Χανιά της Κρήτης. Ιδρύθηκε το 2013 από τη Χαρά Αμαργιανιτάκη και τον Μιχάλη Καλυκάκη, απόφοιτους του τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων του ΑΤΕΙ Αθήνας. Το έργο τους χαρακτηρίζεται από μια φρέσκια προσέγγιση στην αρχιτεκτονική και στους εσωτερικούς χώρους, περιλαμβάνοντας χώρους καταστημάτων, εστιατορίων, γραφείων και δωμάτιων ξενοδοχείων, διαμερισμάτων και νεόδμητων κατοικιών. Οι υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο, καλύπτουν τον σχεδιασμό και την επίβλεψη των εργασιών σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων και κλιμάκων. Κάθε project είναι ξεχωριστό και προκύπτει μέσα από συγκεκριμένες πληροφορίες που μας δίνει το περιβάλλον του αλλά και από την μοναδική ταυτότητα του κάθε πελάτη.

 

Στο Origami Design Lab συνεργαζόμαστε με τους πελάτες και τους συναδέλφους για να δημιουργήσουμε υπέροχους χώρους που συνδέουν τους ανθρώπους με το χώρο.

 

Από το 2013 μέχρι και σήμερα, παρέχουμε ολοκληρωμένα σχέδια που έχουν ως στόχο να ικανοποιήσουν τόσο το ύφος όσο και τον προυπολογισμό του πελάτη μας.

 

Συνδυάζοντας μοναδικά καθαρές ιδέες με την προθυμία μας να λερώσουμε τα χέρια μας, το έργο μας ικανοποιεί το πάθος μας για το εσωτερικό σας χώρο.

 

Copyright 2014 | Origami Design Lab | Χανιά Ελλάδα.